Uvjeti:

Rezervacije
Preporučujemo da zakažete svoj termin najmanje tjedan dana unaprijed kako bi osigurali da vaš željeni tretman ili usluga bude dostupna.

Otkazivanja rezervacije
U slučaju otkazivanja rezervacije, molimo Vas da nas obavijestite 24 sata prije vašeg termina.

Dolazak
Preporučujemo da se ne kasni na dogovoreni termin radi mogućeg smanjenja vremena usluge ili otkazivanja termina.

Vrste plaćanja
Nakon što ste pristali na našu uslugu i dobili ju, ne vršimo povrat novca. Za sada primamo samo gotovinu. U pripremi je mogućnost kartičnog plaćnja.

Zdravstveno stanje
Molimo vas da nas obavijestite o svim zdravstvenim uvjetima, alergije ili ozljede koje bi mogle utjecati na liječenje ili uslugu prilikom rezervaciju.

Čistoća
Osobna higijena i održavanje čistoće svakog klijenta izravno utječe na vijek trajanja naše usluge. U skladu s našim pravilima za čistoću, sigurnost i higijenu, naša oprema je sterilizirana i dezinficirana nakon svakog tretmana i usluge.

Gubitak ili oštećenje
Mi nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili oštećenje osobnih predmeta. Imajte sve dragocjenosti s vama za vrijeme vašeg posjeta.

Poklon bonovi
Nails & Lashes by Lili poklon bonovi su bespovratni. Poklon bon treba koristiti u roku od 12 mjeseci od kupnje ili kao što je navedeno na datumu isteka. Nails & Lashes by Lili nije odgovoran za izgubljen ili ukradene poklon bon.

Uvjeti
Nails & Lashes by Lili zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i dodavanja novih uvjeta s vremena na vrijeme prema vlastitom nahođenju.

Pravo odbijanja
Nails & Lashes by Lili zadržava pravo odbiti uslugu bilo kojem klijentu za neodgovarajuće ponašanje. Neprikladno ponašanje ili jezik tijekom službe će rezultirati trenutnim prestanak usluge. Zadržavamo pravo definirati neprikladnog ponašanja.

Zadovoljstvo zajamčeno!
Donešeni prijedlog rada samo može biti primjer, a ne identična kopija za naš rad. Naš rad je utemeljen na dugogodišnjem znanju, radu i trudu i samim tim je specifičan sam za sebe. Ako iz bilo kojeg razloga naše usluge ne ispunjavaju vaša očekivanja, javite nam se.